ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η εταιρεία GloChem ιδρύθηκε το 2007 αποτελούμενη από έμπειρο επιστημονικό προσωπικό (χημικούς, χημικούς μηχανικούς) προερχόμενο από τις μεγαλύτερες χημικές βιομηχανίες του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού. 

Πρόκειται για μία σύγχρονη και ευέλικτη μονάδα παραγωγής καθαριστικών και εξειδικευμένων χημικών, που απευθύνεται σε όλο το φάσμα της επαγγελματικής αγοράς (βιομηχανία, χώροι εστίασης, ξενοδοχεία, ναυσιπλοΐα, αεροναυτιλία, αυτοκίνητο, κά).

Η εταιρεία GloChem ιδρύθηκε με το στόχο να καλύψει το κενό ανάμεσα στις μεγάλες πολυεθνικές, με την άκαμπτη συμπεριφορά, από τη μία και τις πολλές βιοτεχνίες, με μονοδιάστατη δράση, από την άλλη. Σκοπός μας, να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες σε ελεγχόμενη τιμή.

Η διαφοροποίησή μας οφείλεται, στην σύγχρονη αντίληψη για την ανάπτυξη και τη στήριξη των συνεργατών μας, με ειλικρίνεια και παροχή εξειδικευμένων λύσεων. Έτσι, κατ’ επέκταση οι επιχειρήσεις τους αποκτούν προστιθέμενη αξία. Όπλο μας, η αξιοπιστία και η συνέπεια.
Οδηγός μας, οι ανάγκες των πελατών μας. Στόχος μας, η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας, με σεβασμό στο περιβάλλον.

Η GloChem, είναι μία 100% Ελληνική εταιρία

Ανάπτυξη στο εξωτερικό με έδρα την Ελλάδα. Οι χώρες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε:

ΑΛΒΑΝΙΑ
ΒΕΛΓΙΟ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΓΑΛΛΙΑ
ΚΥΠΡΟΣ
ΡΟΥΜΑΝΙΑ
ΣΕΡΒΙΑ

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Είναι η δημιουργία ενος δυναμικού Brand Name έτσι ώστε να ισχυροποιήσουμε ακόμη περισσότερο την παρουσία μας στην τοπική και διεθνή αγορά.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης πολιτικής ποιότητας τα προϊόντα μας φέρουν τις πλέον διαδεδομένες διεθνείς πιστοποιήσεις:

Το ISO 9001 είναι από τα πλέον διαδεδομένα Διεθνή πρότυπα ποιότητας. Το πρότυπο ISO 9001 καθορίζει τις βασικές απαιτήσεις με τις οποίες πρέπει να λειτουργεί μία επιχείρηση ώστε να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες της. Στηρίζεται σε 7 αρχές διαχείρισης ποιότητας που είναι: η Εστίαση στον πελάτη, οι υποχρεώσεις της Διοίκησης, η Συμμετοχή του ανθρώπινου δυναμικού, η Διεργασιακή προσέγγιση της λειτουργίας της επιχείρησης, η συνεχής βελτίωση, η Τεκμηριωμένη λήψη αποφάσεων και οι σχέσεις αλληλοωφέλειας με τους προμηθευτές.

GloChem Greece
Παραγωγική Mονάδα Aπορρυπαντικών
Ξηροπήγαδου, Ειδυλλίας
196 00 Μάνδρα, Αττικής
Τηλ.Κέντρο: +30 2105555823
Email: info@glochem.gr
Web: www.glochem.gr